Dreamcosmetics.md

Ingrijirea pielii delicate din jurul ochilor: ce trebuie sa știi

Крем под глаза

Multe femei încep să acorde atenție zonei din jurul ochilor doar atunci când apar primele semne ale îmbătrânirii. Cu toate acestea, aceasta este o abordare greșită. Cosmeticienii recomandă să începeți să vă îngrijiți cea mai delicată zonă a feței încă de la vârsta de 18 ani. În acest moment, au loc primele schimbări structurale ale epidermei. Și tocmai în această perioadă este necesar să vă asigurați că achiziționați o cremă specială și să oferiți zonei din jurul ochilor o îngrijire specială.

De ce zona din jurul ochilor necesită o atenție specială

Pielea delicată, sensibilă și fină a pleoapelor superioare și inferioare este cel mai expusă influenței negative cauzate de schimbările meteorologice, stres, lipsa somnului, oboseală, alimentație necorespunzătoare și alți factori. Principala cauză a vulnerabilității sale și susceptibilitatea la schimbările precoce legate de vârstă este că este aproape în întregime lipsită de țesut adipos subcutanat.

Misiunea noastră este să acordăm atenție cu promptitudine pielii pleoapelor, să îi oferim sprijin și să prevenim îmbătrânirea prematură. Nu uita că alții ne judecă adesea după ochii noștri. Nepăsarea pleoapelor este primul lucru la care oamenii îi acordă atenție atunci când comunică cu noi. Ochii larg deschiși și expresivi, pleoapele fără urme de cremă și machiaj trezesc simpatie și interes.

Creăm propria noastră imagine. Și plecarea este una dintre componentele creării de sine.

Îngrijirea începe cu alegerea cosmeticii. O cremă corect aleasă pentru zona delicată va ajuta să-și mențină tineretea și frumusețea pe termen lung.

De ce este important să alegi o cremă specială pentru zona din jurul ochilor?

În primul rând, trebuie să înțelegem ce poate și ce nu poate face produsul de îngrijire a pleoapelor.

De la el te poți aștepta la:

 • eliminarea pungilor de sub ochi și a cercurilor întunecate;
 • protecția împotriva factorilor externi ai mediului: schimbări de temperatură, radicali liberi, vânt, soare etc.;
 • hidratarea pielii și sigilarea umidității naturale în ea, minimizând astfel probabilitatea apariției ridurilor premature;
 • prevenirea formării ridurilor mimice și a celor adânci;
 • uniformizarea tenului, revigorarea acestuia.

Nu trebuie confundată crema cu elixirul magic al tinereții. Produsele cosmetice au limitele lor de posibilități. De aceea, este atât de important să începi îngrijirea zonei care ar putea începe să-și piardă din vitalitate mult înainte de a ajunge la maturitate fizică.

Крем для век

Important: La alegerea produsului de îngrijire, acordați atenție restricțiilor legate de vârstă. Pentru diferite grupe de vârstă se dezvoltă creme, măști, loțiuni etc. diferite.

Multe femei cad pradă reclamelor și cred că cosmetica este aproape o panaceu împotriva ridurilor. Nu este adevărat. Nu trebuie să vă ridicați prea multe așteptări de la o cremă, pentru a nu deveni ulterior victima dezamăgirii și, mai rău, a pierderii timpului. O cremă corect aleasă poate face multe lucruri: să îmbunătățească starea pielii și să facă ridurile, cercurile întunecate și pungile de sub ochi mai puțin vizibile, dar nu le elimină complet.

Cum să ai grijă corect de pielea din jurul ochilor

Chiar și cea mai eficientă cremă va avea efect maxim doar în cazul în care este folosită corect. Iată câteva reguli de care ar trebui să ținem cont:

 • Înainte de a aplica crema, trebuie să curățați cu atenție pielea. Contaminarea va deveni un obstacol în calea pătrunderii nutrienților și apei în epidermă. Mai mult, în combinație cu produsul cosmetic, acestea pot provoca reacții imprevizibile.
 • În timpul procedurii, crema ar trebui aplicată subțire și uniform, dacă nu există alte recomandări de la producător. Ideea de „cu cât mai mult, cu atât mai bine” nu va funcționa în acest caz și ar putea duce la efecte adverse.
 • Crema ar trebui aplicată de două ori pe zi – dimineața după trezire și seara înainte de culcare. În unele cazuri, ar trebui să folosiți două produse diferite cu vectori de acțiune distincte.
 • Trebuie să alegeți produsele cosmetice în funcție de nevoile pielii dumneavoastră. De exemplu, dacă planificați să aplicați machiaj peste cremă, ar trebui să utilizați un gel sau o cremă cu conținut redus de grăsimi. În caz contrar, machiajul decorativ ar putea curge.

Cea mai importantă sarcină a fiecărei fete și femei este alegerea corectă a produsului cosmetic pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor.

Cum să alegi corect o cremă?

La alegerea unui produs de îngrijire a pielii trebuie să țineți cont de trei factori: tipul de ten, vârsta și compoziția. Este recomandabil să achiziționați două produse – unul pentru zi și unul pentru noapte.

De obicei, producătorii menționează pe ambalaj pentru ce tip de piele este destinat produsul. În compozițiile pentru pielea uscată se include acid hialuronic cu hidratare maximă, în timp ce compozițiile pentru pielea grasă devin antibacteriene cu o textură ușoară care nu va înfunda porii.

Крем для области вокруг глаз

Producătorii acordă atenție și vârstei potențialilor clienți. În dezvoltarea unui produs de calitate, întotdeauna se ia în considerare criteriul vârstei și se oferă indicații clare pentru ce anume audiență țintă este destinat produsul.

Cel mai important factor este compoziția. El este cel care influențează cel mai mult rezultatul. Trebuie să vă concentrați pe grupuri de componente. Există mai multe dintre ele:

 • acidul hialuronic – pentru hidratarea intensivă a epidermei;
 • probioticele – furnizează nutrienți, reducând probabilitatea inflamațiilor, menținând echilibrul microflorei pielii;
 • retinoizii și antioxidanții – garantează un puternic efect anti-îmbătrânire;
 • vitamina C – reîmprospătează celulele epidermei și stimulează producerea propriei colagene;
 • cafeina – reduce umflarea, ascunde cearcănele;
 • uleiurile naturale – îmbunătățesc fermitatea și elasticitatea dermei, reținând umiditatea;
 • peptidele – cresc elasticitatea și fac ridurile mai puțin vizibile.

La alegerea unei creme, trebuie să acordați atenție și tipului său. Există strălucitoare,  hidratante, anti-îmbătrânire,  corectoare,  universale etc.

Selecție de creme pentru pleoape de la Holy Land

Vă propunem o selecție de creme de la renumitul producător israelian Holy Land.

În scopul diminuării apariției ridurilor

 1. Perfect Time Anti Wrinkle Eye Cream

Înzestrat cu o textură delicată și plăcută, acesta întărește stratul cutanat, hidratează, reduce umflăturile și netezește ridurile. Crema este îmbogățită cu cafeină, conține extracte de ghimbir sălbatic și soia, precum și lipopeptide inovatoare. Nu numai că densifică derma subțire, dar și asigură drenajul zonei periorbitale, tonifică, uniformizează culoarea și reliefurile.

Dacă mucoasa devine excesiv de sensibilă după utilizare, poate apărea senzația de film, de aceea nu trebuie aplicat preparatul în apropierea marginii genelor.

Pentru a hrăni pielea

 1. Juvelast Nourishing Eye Cream

În compoziția cremei se regăsesc ulei de nucă braziliană, cupuaçu, murumuru și peptide. Crema hrănitoare este îmbogățită cu un complex de cupru și peptide. Prin utilizarea ei, se reduce vizibilitatea ridurilor și se elimină umflarea.

Juvelast Nourishing Eye Cream se absoarbe rapid, este confortabil în utilizare, nu se adună în ochi și este potrivit pentru utilizare în orice sezon.

 1. Bio Repair Eye Cream

Bio Repair Eye Cream

Produsul cu o textură plăcută ușor uleioasă calmează pielea, hrănește și o reface. Compoziția include un complex regenerator de componente.

Pentru umflare și cearcăne

 1. Dermalight Dark Circle Corrective Eye Cream

Crema pentru ochi a fost dezvoltată special pentru combaterea cearcănelor. În compoziție sunt incluse componente de drenaj și componente care îmbunătățesc microcirculația: niacinamid și cofeină. De asemenea, dezvoltatorii au îmbogățit produsul cu cele mai moderne componente hidratante (complexul de compuși de cupru), care acționează ca mijloace de prevenire a schimbărilor legate de vârstă în zona delicată.

Crema nu se adună în pliuri, ascunde imperfecțiunile minore și elimină umflarea. Potrivit pentru utilizare ca mască hrănitoare pentru ochi.

Pentru hidratare instantanee

 1. Vitalise Active Eye Cream

Asigură hidratare și înmuiere rapidă, conține acid hialuronic, un complex regenerator și vitamine. Crema luptă eficient împotriva semnelor de oboseală, elimină uscăciunea și deshidratarea, servind ca un instrument de prevenire împotriva apariției primelor riduri, corectând modificările minore legate de vârstă.

Vitalise Active Eye Cream are o textură plăcută și este confortabil în utilizare, nu irită ochii și se absoarbe instantaneu, fiind potrivit pentru utilizarea în sezonul primăvară-vară.

 1. C The Success Intensive Eye Cream

C The Success Intensive Eye Cream

Crema are un puternic efect anti-îmbătrânire, deoarece conține componente revitalizante: carnozină, steroli de soia, extract de igienă sălbatică, acid hialuronic, vitamina E și ascorbil fosfat de sodiu. Ele nu permit formarea de legături încrucișate inutile între lanțurile de colagen, protejează componentele dermei de oxidare și o regenerează activ. Extractele vegetale, lecitina și uleiul de shea conținute în compoziție hidratează epiderma, aducând nivelul de hidratare la valoarea optimă.

C The Success Intensive Eye Cream îmblânzește și calmează pielea, uniformizează culoarea și textura ei, având o consistență uleioasă de densitate medie. Pentru a evita umflarea, nu se recomandă aplicarea produsului foarte aproape de marginea genelor.

Pentru bărbați

 1. B First Anti-Age Eye Cream

Crema antirid pentru bărbați pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor este îmbogățită cu pantenol, peptide, colagen și elastină. Produsul luptă eficient împotriva uscăciunii, hidratează, tonifică și revigorează pielea. Sub influența sa, cercurile întunecate de sub ochi se estompează, iar culoarea și textura pielii sunt uniformizate.

Cum să aplici corect crema pentru ochi

Există multe recomandări bune privind aplicarea cremei, vom apela la schema clasică de îngrijire a pielii din jurul ochilor. Aceasta constă în câțiva pași:

 1. Îndepărtați machiajul facial și/sau spălați cu produse de curățare.
 2. Sterge pielea, dar lasa-o usor umeda.
 3. Încălzește o cantitate mică de cremă între degete.
 4. Aplicați produsul pe suprafața pielii cu mișcări ușoare de bătaie, trecând degetul inelar din colțul interior al ochiului în cel exterior, mai întâi de-a lungul osului orbital superior, iar apoi de-a lungul celui inferior în direcția opusă.

Poți cumpăra una dintre cremele propuse de la compania Holy Land din magazinul nostru online DreamCosmetics. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să păstrați frumusețea și tinerețea nu numai a zonei din jurul ochilor, și a întregii fețe și a întregii pielii a corpului dumneavoastră frumos.

Средства для век